In Memoriam

Op vrijdag 9 november zijn onze leden in de kantine van HVC samen gekomen om Paul Dronkert, de vader van Femke. te herdenken. Op deze avond is hij overleden aan de gevolgen van ernstig ongeval op de leeftijd van 41 jaar.

Met veel verdriet nemen we afscheid van een zeer gedreven man. Hij was actief bij verschillende verenigingen in Den Ham.

Regelmatig heeft hij als coach aan de lijn gestaan en was hij in de sporthal om zijn dochter en haar team aan te moedigen. Dit deed hij vol enthousiasme en plezier.

We zijn hem dankbaar voor zijn inzet binnen onze vereniging en zullen hem gaan missen.

We wensen zijn vrouw Hillegonda, zijn kinderen Femke, Jan Hidde en verdere familie veel kracht en sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Ga terug naar nieuws