Clubinfo

Even voorstellen. Wie zijn wij? Wij zijn HVC. (Hammer Volleybal Club).
De volleybalvereniging uit Den Ham en omstreken waar sportiviteit, prestatie, maar vooral plezier belangrijk is. HVC is er voor jong- tot oud. Iedereen is van harte welkom. De teams van HVC zijn; mini’s, ABC-Jeugd, Dames Wedstrijd, Dames Recreanten, Heren Recreanten en een Mix-team. Kortom voor elke leeftijd, voor iedereen is er een team waarbij je je zou kunnen aansluiten.

De NEVOBO (Nederlandse Volleybalbond) omschrijft de volleybal als: Volleybal onderscheidt zich nadrukkelijk van andere sporten. Door specifieke kenmerken is het de ultieme teamsport. De tegenstander moet je puur op grond van inzet, teamgeest en kwaliteit verslaan. Dit lukt niemand alleen. Je hebt je teamgenoten hard nodig om punten te halen. Samenwerken is geen loze kreet, maar de essentie van het spel. Volleybal biedt daarom naast een sociale, gezellige en veilige sportomgeving, ook de nodige handvaten voor het leven. Als je ergens goed leert samenwerken is het wel op het volleybalveld. 

Keer proberen? 
Graag nodigen wij je uit om geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen mee te trainen. Je bent echt van harte welkom! Je kunt hiervoor een mailtje sturen naar secretariaat@hvcdenham.nl

Lid worden?

Heb jij vier keer meegetraind en wil je lid worden? Super! Wat dan nog geregeld moet worden is het aanmeldings- en machtingsformulier. Als je deze invult en mailt naar secretariaat@hvcdenham.nl dan wordt het verder allemaal geregeld.

Machtigingsformulier HVC 

Aanmeldingsformulier januari 2023

Buurtvolleybaltoernooi

Jaarlijks organiseert HVC een buurtvolleybaltoernooi. Op social media delen wij de data’s waarop dit plaatsvindt.
Inschrijfformulier:

Inschrijfformulier buurtvolleybaltoernooi

Toernooiregels buurtvolleybaltoernooi