NIEUWS

UITSLAG RABO CLUBSUPPORT

9 oktober 2024

Op woendagavond 9 oktober 2024 heeft HVC een mooie cheque in ontvangst mogen nemen van de Rabo Clubsupport stemcampagne. 

SUCCESVOLLE AVOND VEILIG VOLLEYBALKLIMAAT

3 september 2024

Op dinsdag 3 september hebben we een succesvolle avond georganiseerd rondom het thema "veilig volleybalklimaat". 

Tijdens de avond stelden Jolanda en Lisanne zich voor als de vertrouwenscontactpersonen. Hun presentatie maakte duidelijk hoe belangrijk een veilige sportomgeving is en hoe zij als aanspreekpunt zullen fungeren voor alle leden. In de kantine zal een papier opgehangen worden met hun gegeven en hoe je ze kunt bereiken.

JE KUNT WEER STEMMEN!

2 september 2024

Ook dit jaar doet HVC weer mee met de Rabo Clubsupport Stemcampagne. Met Rabo ClubSupport bepalen leden van de Rabobank welke clubs en verenigingen een financieel steuntje in de rug krijgen. Hoe meer stemmen, hoe meer opbrengst voor de vereniging. Help jij ons mee? 

HVC NEEMT CHEQUE IN ONTVANGST VAN DE HOC

26 augustus 2024

Op 26 augustus 2024 was er een vrijwilligersavond / sponsorbijeenkomst van het zwembad De Groene Jager in Den Ham. Tijdens de vrijwilligers- en sponsoravond had Johan Oordt, namens het Hammer Ondernemers Collectief (H.O.C.), de eer om een aantal cheques uit te delen. Ook HVC mocht een prachtige cheque in ontvangst nemen van maar liefst €1.000,-. Edwin Schutmaat was er namens HVC bij om de cheque aan te nemen.

BUURTVOLLEYBAL TOERNOOI 2024

Buurtvolleybal 2024 was weer een succes. 

TRAININGSSCHEMA 2023-2024

De trainingstijden voor seizoen 2023-2024 zijn bekend!

SPECIAL FRIENDS SPORTDAG

Voor leden, door Special Sport Events Twente: Geïnspireerd door de successen van de sporters van de Special Olympics Nationale Spelen Twente 2022 presenteren wij namens Special Sport Events Twente vol trots het programma van de Special Friends Sportdag. Exact één jaar na dato, op zaterdag 10 juni 2023, in en rondom het FBK Stadion en enkele side events. Een sportieve dag vol vermaak en vriendschap.

JUMBO NIEUWE SPONSOR HVC

Jumbo Rudy Veldkamp wordt de komende vijf jaar DE sponsor van de mini’s van de volleybalvereniging HVC te Den Ham. Al meerdere jaren draagt de Jumbo de HVC een warm hart toe maar nu is de sponsoring uitgebreid tot het sponsoren van de mini-teams van de HVC.

WETERING BV BLIJFT HOOFDSPONSOR

Den Ham, 14 november 2022  – Wetering BV blijft volleybalvereniging HVC Den Ham ondersteunen. Al sinds 2015 is Wetering BV hoofdsponsor van de Hammer Volleybal Club. Ook voor de komende jaren zal Wetering BV zijn sponsoring voortzetten.