Dit weekend hebben weer verschillende teams van HVC gestreden voor hun punten. De uitslagen hiervan zijn:
Meisjes A2 – Mintonette MA2 : 3-1 gewonnen
Meisjes B1 – DeVoKo MB2 : 3-2 verloren
Meisjes B2 – Twente ’05 MB2 : 3-2 gewonnen
Meisjes C2 – Pollux MC2 : 4-0 verloren

De mini’s hadden 3 december een toernooi in Het Punt in Vroomshoop. De uitslagen hiervan zijn:

Wedstrijdverslag HVC N5 van zaterdag 3 december 2016:

In het sinterklaasweekend met HVC N5 op pad, dat zal me een feestje worden. Gelukkig is trainster Lotte Kist ook van de partij, en met 2 volle auto’s reizen we af naar Het Punt in Vroomshoop. Ondanks dat de meiden een ruime voorsprong op de
tegenstanders hebben opgebouwd, staan de koppies er iets gespannen bij. Niet nodig, want al snel winnen ze de 1e set tegen Holyoke met 25-15.
Ook trainster Lisanne ten Brinke is in the house, reden voor de meiden om nog luidruchtiger te gaan yellen. Want stel je toch eens voor dat Lisanne niet zou horen dat ze zo goed staan te spelen. Binnen een half uur is de wedstrijd gespeeld, 6 punten in de pocket. Na een korte pauze met chips en ranja dagen Lotte en Lisanne de meiden uit om een onderling partijtje te spelen. Daar zeggen ze natuurlijk geen nee tegen. Medusa is de volgende tegenstander, met 12 punten achterstand staan zij op de 2e positie. Als HVC de koppositie wil blijven behouden, moeten ze wel winnen van Medusa.Na een paar onhandige foutjes staan ze dan toch ineens op achterstand. Vanaf de zijlijn weten Lotte en Lisanne de meiden op te peppen en komt de teamspirit terug. De 1e set winnen ze met 25-13. Ondanks dat ze niet echt op scherp staan, schrijven ze dankzij de rust in het spel en de bonuspunten voor het 3 keer overspelen ook de 2e en 3e set op hun naam. Toppers zijn het ! Na een snelle check van Lisanne blijkt HVC N5 maar liefst 18 punten los te staan van de nieuwe nummer 2, de meiden van SVH uit Hellendoorn. Met nog 4 wedstrijden te gaan komt het kampioenschap nu al in zicht. Volgende week gaat de reis naar De Zomp in Enter, waar gespeeld zal worden tegen SVH
en Vrivo. Het zou zo maar eens de kampioenswedstrijd kunnen gaan worden.