Walking Volleybal in Twenterand van start!


In samenwerking met Zorgsaam Twenterand start de volleybalverenging HVC te Den Ham in januari 2023 met een Walking Volleybal. In iedere kern van Twenterand zijn Walking sports actief. Zoals Walking Tennis in Vroomshoop, Walking Korfbal in Vriezenveen en Walking Voetbal in Vroomshoop. Nu dus ook Walking Volleybal en dan in Den Ham.

Lamberink, combinatiefunctionaris Zorgsaam Twenterand: “Volleybal is een sport die tot op hoge leeftijd prima kan worden beoefend. Toch zijn er mensen die om wat voor gezondheidsreden dan ook niet meer met de reguliere volleybal mee kunnen doen. Daarom is er dan nu de wekelijkse Walking Volleybal. Zeer geschikt voor enthousiastelingen die graag willen volleyballen maar op een iets aangepaste manier. Het veld is kleiner, het net is verlaagd en er mag alleen onderhands gespeeld worden. Ook wordt er extra aandacht besteed aan de warming-up en balans- en strekoefeningen. Zo komt en blijft u toch in beweging. Maar dat niet alleen, er wordt ook een stukje gezelligheid aangeboden. Dus wilt u verantwoord/ laagdrempelig bewegen, volleyballen, meedoen, waarbij ook ontmoeten en plezier centraal staan dan is dit uw kans!

Op dinsdagochtend 10 januari 2023 start HVC samen met Zorgsaam Twenterand in Sporthal De Beukenhage (Broekmaten 4 te Den Ham) van 10:00 tot 11.00 uur met WALKING VOLLEYBAL. Voorafgaand is er eerst een vrije inloop van 09:30 – 10:00 uur met een vers bakje koffie of thee en om 10:00 uur begint dan de eerste WALKING VOLLEYBAL in Twenterand!

Maak geheel vrijblijvend en gratis kennis met deze manier van sporten. Ontmoet nieuwe mensen om samen gezond te blijven bewegen. Kennismaking en meespelen is de eerste maand gratis en vrijblijvend. Iedereen kan deze sport proberen. Ervaring met volleybal is niet nodig.

Kortom met aangepast materiaal en regels in combinatie een gezellige groep, kunt u zich prima vermaken. En nogmaals, vooraf is er gelegenheid voor een vers bakje koffie of thee met elkaar in de sfeervolle kantine; een mooie gelegenheid om sportiviteit en gezelligheid tezamen te brengen. Ik zie ernaar uit om hiermee te starten en hoop op veel aanmeldingen”.

U kunt zich opgeven door een mailtje te sturen naar secretariaat@hvcdenham.nl of door te bellen naar Zorgsaam Twenterand, Stef Lamberink: 06 -10782238.

Ga terug naar nieuws