Wetering BV blijft hoofdsponsor


Den Ham, 14 november 2022  – Wetering BV blijft volleybalvereniging HVC Den Ham ondersteunen.
Al sinds 2015 is Wetering BV hoofdsponsor van de Hammer Volleybal Club. Ook voor de komende jaren zal Wetering BV zijn sponsoring voortzetten.

Wetering BV is een gerenommeerd familiebedrijf gespecialiseerd in grondverzet, transport en railinfra. Na het overlijden van Henk Wetering in 2018 wordt Wetering voortgezet door Roel Hagedoorn, Joerie Pol en John Wetering, zoon van oprichter Henk Wetering. Hagedoorn: “Al sinds 2015 is Wetering BV hoofdsponsor van volleybalvereniging HVC uit Den Ham. Het was destijds Henk Wetering, die op deze manier een steentje bij wilde dragen aan de sport en aan de Hammer volleybalvereniging. Na zijn overlijden zijn wij zijn trots dat wij deze hoofdsponsoring nog altijd kunnen voortzetten. Wij zeggen altijd tegen onze klanten en leveranciers, we zijn graag uw betrouwbare partner in grondverzet, transport of railinfra. Mooi dat we nu ook aan de HVC kunnen bevestigen dat wij een betrouwbare partner (hoofsponsor) mogen zijn! ”

Jolanda Schutte, voorzitter van het bestuur van HVC: “De hoofdsponsor is de meest prominente partner van de club en het is een cadeau voor de vereniging dat Wetering de sponsoring blijft voortzetten. Het ingezette beleid van HVC om, naast een leuke gezellige volleybalclub te zijn, toch ook samen op een steeds hoger niveau te kunnen spelen kan hierbij worden voortgezet. Dames 1 mag dit jaar spelen in de 1e klasse en afgelopen jaar zijn veel andere HVC-teams kampioen geworden in hun klasse. Dit is de winst van jarenlange investering in training mede mogelijk gemaakt dankzij onze sponsor Wetering, geweldig! Oprechte dank hiervoor. Fijn om zo’n betrokken sponsor te hebben. Wetering BV doet zelfs mee met een team bij het Wetering Nieuwjaarstoernooi in januari. Hoe leuk is dat? Ondertussen is het volleybalseizoen is gestart, de eerste trainingen en wedstrijden zijn al gespeeld. We gaan nog een spannend seizoen tegemoet met veel mooie wedstrijden in het verschiet. Voor actuele wedstrijden wil ik verwijzen naar onze website www.hvcdenham.nl.”

Ga terug naar nieuws