Clubinfo

Update COVID- maatregelen 14-10-2020

HELAAS IS DE NEVOBO COMPETITIE VANAF 14 OKTOBER 2020 STILGELEGD.
LEDEN T/M 18 JAAR MOGEN BLIJVEN TRAINEN ALS ZIJ DIT WILLEN. 

Er zijn gelukkig voldoende trainers die door willen trainen. Het kan zijn dat de tijden iets wijzigen. Houd daarvoor de groeps-apps goed in de gaten.

WE HOPEN DAT WE ELKAAR WEER SNEL KUNNEN ONTMOETEN IN DE BEUKENHAGE!
Vriendelijke groet,

Bestuur HVC

 

 

2. Zaalplanning 2020

 

Je wilt bij een volleybalvereniging gaan trainen en misschien ook competitie spelen? Dat komt goed uit, want onze vereniging heeft voor elke volleyballer wat wils. Al vanaf je zesde jaar (groep 3) kun je lid worden van HVC. Tot je twaalfde ben je mini-lid. Vanaf je twaalfde tot je zestiende jaar ben je jeugdlid. Daarbij wordt onderscheid gemaakt in A-, B- en C-jeugd. Vanaf je zestiende jaar behoor je bij de senioren. HVC kent een competitieafdeling en een recreantenafdeling. Daarnaast zijn niet competitie spelende leden ook welkom.

De competitieteams nemen deel aan de competitie van de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo). Proberen? Geen probleem. De eerste vier weken kun je gratis meetrainen. Daarna kies je of je lid wordt of niet.

HVC

HVC staat voor Hammer Volleybal Club. De vereniging telt ongeveer 140 leden. De thuisbasis van de vereniging is de sporthal de Beukenhage. De vereniging kent zowel een recreantenafdeling als een competitieafdeling. Verder kent de vereniging nog een groot aantal jeugdleden. De vereniging is een amateurvereniging en stelt zich ten doel alle leden op hun eigen niveau te laten volleyballen. HVC is een vereniging van, voor en door de leden. Dat betekent dat van alle leden (of hun ouders) verwacht wordt dat zij ook meehelpen om de vereniging draaiende te houden. De vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) en valt binnen de regio Oost.

Voor meer informatie bekijk ons informatieboekje:

Ik deel Infoboekje HVC 2.1 met u.1 met u

Ben je al overtuigd?  Aanmeldingsformulier en machtigingsformulier