Clubinfo

1. Corona protocol regulering tribune en kantine

HVC houdt zich aan de Corona-richtlijnen zoals deze door de NeVoBo en NOC/NSF zijn opgesteld. Wij vragen iedereen om zich aan deze richtlijnen te houden! We beseffen heel goed dat dit niet gemakkelijk zal zijn maar zo houden we onze club gezond.
Als bestuur zullen we in beginsel uitgaan van de landelijke regelgeving, waarbij gezondheid en het voorkomen van besmettingsrisico voorop staat.

Basisregels voor iedereen:

• Bij klachten: laat je testen en blijf thuis tot de uitslag bekend is.
  • Was vaak je handen met water en zeep.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.
  • Vermijd drukte.

Blijf thuis

Kom niet naar de sporthal en blijf thuis bij:

• De volgende (ook milde) symptomen: neusverkoudheid, hoesten benauwdheid of koorts
  • Als iemand in de afgelopen 14 dagen in jouw huishouden of nabije omgeving positief is getest op COVID 19.

Vanwege  de geldende maatregelen rondom COVID 19 zijn we als HVC Den Ham genoodzaakt om het gebruik van de tribune en kantine te reguleren tijdens de (oefen)wedstrijden van alle teams.

Veiligheid en hygiëneregels

Voor iedereen geldt:

• In de Beukenhage en richting de kantine/tribune zijn looproutes aangegeven. Volg deze. De ene trap op en de andere trap weer af. Volg de pijlen.
  • Het is verplicht dat u zich registreert bij binnenkomst in de kantine en als supporter. Dit kan bij de intekentafel waar de COVID 19 toezichthouder/coördinator (zichtbaar in geel hesje en vrijwilliger) zal vragen om uw naam, telefoonnummer en uw gezondheid.
  • Tevens zal hier desinfectans voor uw handen staan.

Kantine

• Goede ventilatie door beide ramen in kantine te openen en ook de deur naar de tribune zal open blijven.
  • Er zijn enkel zitplaatsen in de kantine toegestaan. Dit kan zittend aan de tafel of zitten op een barkruk bij de bar of statafel. Maximaal 20 volwassenen en VOL = VOL!
  • Tijdens de (oefen) wedstrijden worden 2 leden van HVC ingedeeld voor kantinedienst: 1 persoon staat achter de bar en de andere is de COVID 19 coördinator/toezichthouder en staat bij de intekentafel in de kantine.
  • Met tafels en stoelen mag niet geschoven worden.
  • Als de jeugd (<18 jr.) als team bij elkaar wil zitten dan moet dat ter plaatse overlegd worden met de toezichthouder en kunnen er stoelen bij geplaatst worden.
  • Op aangegeven plaats bij de bar kan 1 persoon bestellen.
  • Koffie in papieren bekers, frisdrank en wijn in doorzichtige plastic wegwerpglazen en bier in flesjes.
  • Alleen verkoop van verpakt snoep en chips. Geen snacks en tosti’s. Geen schalen met nootjes op de tafels.
  • Voor de kantinedienst geldt: afnemen van tafels en stoelen met desinfecterende doekjes.
  • Zoveel mogelijk contactloos (met de pin) betalen.

Tribune

• Er zijn enkel zitplaatsen op de tribune. Alleen gaan zitten op een “met HVC sticker” aangegeven plaats. Maximaal 30 personen excl. jeugd-> jeugd <18 jaar mag naast elkaar op de eerste rij. Ook hier geldt VOL = VOL!.
  • Houd rekening met de medesupporter en houdt afstand van elkaar.
  • Aanmoedigen is enkel toegestaan middels applaudisseren. Schreeuwen/zingen of anderszins is niet toegestaan.

Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop! Neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels voor iedereen in acht! En toon respect voor de toezichthouders-> Vaak jonge leden die dit op vrijwillig basis doen!

Let op!

Mocht blijken dat het handhaven problematisch is, danwel dat we als supporters niet in staat zijn deze afspraken te volgen, zullen we genoodzaakt zijn geen supporters meer toe te laten en/ of de kantine te sluiten! ( proefperiode t/m december -> dan volgt evaluatie)

We wensen iedereen  een sportief, veilig en gezond seizoe!

Vriendelijke groet,

Bestuur HVC

2. Zaalplanning 2020

Je wilt bij een volleybalvereniging gaan trainen en misschien ook competitie spelen? Dat komt goed uit, want onze vereniging heeft voor elke volleyballer wat wils. Al vanaf je zesde jaar (groep 3) kun je lid worden van HVC. Tot je twaalfde ben je mini-lid. Vanaf je twaalfde tot je zestiende jaar ben je jeugdlid. Daarbij wordt onderscheid gemaakt in A-, B- en C-jeugd. Vanaf je zestiende jaar behoor je bij de senioren. HVC kent een competitieafdeling en een recreantenafdeling. Daarnaast zijn niet competitie spelende leden ook welkom.

De competitieteams nemen deel aan de competitie van de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo). Proberen? Geen probleem. De eerste vier weken kun je gratis meetrainen. Daarna kies je of je lid wordt of niet.

HVC

HVC staat voor Hammer Volleybal Club. De vereniging telt ongeveer 140 leden. De thuisbasis van de vereniging is de sporthal de Beukenhage. De vereniging kent zowel een recreantenafdeling als een competitieafdeling. Verder kent de vereniging nog een groot aantal jeugdleden. De vereniging is een amateurvereniging en stelt zich ten doel alle leden op hun eigen niveau te laten volleyballen. HVC is een vereniging van, voor en door de leden. Dat betekent dat van alle leden (of hun ouders) verwacht wordt dat zij ook meehelpen om de vereniging draaiende te houden. De vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) en valt binnen de regio Oost.

Voor meer informatie bekijk ons informatieboekje:

Ik deel Infoboekje HVC 2.1 met u.1 met u

Ben je al overtuigd?  Aanmeldingsformulier en machtigingsformulier